sirdal-hoyfjellshotellSkal du reise til Ålsheia, enten om det er på vinterstid for skisport eller om sommeren, så finnes det flere gode overnattingsmuligheter å benytte seg av. Det mest naturlige er å finne seg et sted rundt i Sirdal. Her er det alt fra hoteller til overnatting i enkle hytter på høyfjellet som er noen av alternativene. Vi gir deg noen av de mest populære overnattingsstedene i denne artikkelen.

Tips: www.norskkreditt.no/kredittkort kan du finne mange norske kredittkort med inkludert reiseforsikring, rabatter på bilutleie og rabatter på hotellovernatting dersom deler av reisen betales med kortet.

Sirdal Høyfellshotell

Kanskje det mest populære overnattingsstedene kommer i form av Sirdal Høyfellshotell. Det ligger praktfullt til 650 meter over havet på Fidjeland. De har vært åpen siden 1986 og har hatt tusenvis av fornøyde gjester innom hotellets dører siden den tid. Totalt er det 65 rom å velge mellom og totalt 130 individuelle senger.

Hotellet ligger rett ved Fidjeland Skitrekk som har tre heiser. To T-trekk og en tallerkenheis som gir deg flere ulike nedfarter å velge mellom. Den lengste på 1,5 km.

Slapp av etter en lang dag i bakken ved å ta turen til hotellets egen sauna og svøm noen runder i det 20 meters lange bassenget. Trådløst nett finnes over alt.

Reiser du her på sommerstid vil du kun være 2 km unna Sirdalfjell sin golfbane.

Byrkjedalstunet hotell

En overnatting med et historisk preg finnes på Byrkjedalstunet sitt hotell. De har 31 ulike rom man kan booke seg inn på. Alle er unike og har sitt eget særpreg. Velg mellom familierom, enkle- eller dobbeltrom. Frokost får du servert på morgenen inkludert i prisen.

Byrkjedalstunet har også et eget lysstøperi som er tilknyttet hotellet. Her produseres det håndlagede lys, i tillegg til at de det finnes et rikt utvalg av lokal kunst og interiørartikler her. En perfekt plass for å ta med seg en unik suvenir hjem med andre ord.

Tonstadli Ferie, Kurs og Misjonssenter

Med en beliggenhet midt i sentrum av Tonstad er du like i nærheten av alt man skulle trenge. Butikker, restauranter, turmuligheter og flere skianlegg er kun en kort kjøretur unna. Velg mellom et eget rom eller book deg inn på en køyeseng i et delt rom. Egne hytter med kjøkken og bad kan også leies, eller enklere hytter uten innlagt vann som har opptil 6 køyer. Les mer på nettsiden her.

Sageneset Feriesenter

Ønsker du å bo i avslappede omgivelser, bakt inn i den rike naturen som finnes rundt i Sirdal kan en hytte på Sageneset Feriesenter være plassen for deg. Med flotte turmuligheter rett utenfor døren både vinterstid og sommertid er det alltid noe å ta seg til. Om du vil slappe litt ekstra av kan du ta turen til bassenget og jacuzzien som hører til senteret.